Over pmf

Welkom bij PmF!

Bijna dertig jaar geleden werd de eerste editie van PMF georganiseerd bij J.V. de Aap. Sinds de samenvoeging met Polder Events in 2021, wordt het festival elk jaar tijdens Pinksteren in de ZAP-hal in Breezand georganiseerd.

We toveren de sporthal en een deel buiten om tot festivalterrein, met een indrukwekkende entree, fantastisch podium met unieke lichtshows en een gezellig foodtruckplein met speciaalbier bar.

Inmiddels is het festival een begrip in de polder. PMF is uitgegroeid tot een uniek tweedaags evenement met brede opzet, dat dit jaar beide dagen was uitverkocht! Een feest voor jong én ouder. 

Mental Theo PMF

Van topartiest tot lokaal talent

Wat maakt PMF zo bijzonder? Het is een perfecte mix van (inter)nationale topartiesten en lokale talenten en een breed scala aan genres. PMF heeft een rijke geschiedenis met optredens van grote namen zoals, Drukwerk, Emma Heesters, Nielson, Van Dik Hout, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Mental Theo, Bizzey, UK-Queen en The Dirty Daddies. We geven ook graag artiesten van eigen bodem, uit de regio, een podium. Zo kun je kennismaken met nieuwe artiesten en je laten verrassen door de muziek.

Bekijk hier de line-up van dit jaar en kom alvast in de stemming door de Spotify playlists van de artiesten te beluisteren.

UK Queen PMF

Echt een feest voor de polder, door de polder

Het bestuur bestaat uit een groep polderse enthousiastelingen tussen de 25 en 55 jaar, die de volledige organisatie vrijwillig voor hun rekening nemen. Daarnaast zijn de vele andere vrijwilligers de onmisbare kracht achter het festival. Of ze nu helpen bij de opbouw, de taps bemannen, munten verkopen, jassen aannemen of materialen en sponsoring beschikbaar stellen. Een feest voor de Polder, door de Polder.

Wil jij ook vrijwilliger of sponsor worden? Meld je hier aan.

Diggy Dex PMF
Video afspelen