Info

Op deze pagina beantwoorden we de meestgestelde vragen over PMF en vind je de belangrijkste info. Heb je toch een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Festival Info

PMF wordt georganiseerd in de ZAP-hal in Breezand, aan Ceresplein 1A. We hebben een gedeelte van sportvereniging Z.A.P speciaal voor jullie omgetoverd tot festivalterrein. Volg de aanwijsborden om de ingang en parkeerplaats voor je fiets te vinden.

Dit jaar was PMF op zaterdag 18 en zondag 19 mei, in het Pinksterweekend. Zaterdag was je welkom van 20.00 uur tot 02.00 uur en op zondag van 14.00 uur tot 01.00 uur. De muziek kwam tot 1 uur voor het einde uit de speakers.

Op zaterdag moet je kunnen aantonen dat je minstens 16 jaar oud bent om binnen te komen. Ben je nog geen 16? Kom dan gezellig op zondag, want dan is het festival voor alle leeftijden. Kinderen tot 12 jaar mogen zelfs gratis naar binnen! In de avond zullen de meeste kids op één oor liggen, dus dan zal de gemiddelde leeftijd weer omhoog schieten.

Let op: legitimatiebewijs is verplicht. Een foto of kopie is niet geldig.

Recycling bekers en blikjes

Bij PMF verkopen we geen alcohol aan bezoekers onder de 18 jaar. Ziet de beveiliging dat je wel alcohol drinkt, dan zal je naar huis moeten. Ben je wel 18, maar geef je alcohol door aan iemand onder de 18, word je verzocht het terrein te verlaten. 

Helaas, ook dat mag niet. Voor de organisatie en onze beveiliging is het lastig te zien of het bier met of zonder alcohol is.

Nee, eigen eten en drinken is niet toegestaan. Bij PMF hebben we naast goed bemande bars, ook een groot overdekt terras met diverse foodtrucks en een bar met verschillende soorten speciaal bier. Voor ieder wat wils!

Ja, zeker! We bieden een beveiligde garderobe waar je gratis je jas en tas kunt afgeven. Zorg er wel voor dat je je bonnetje goed bewaart, want zonder bewijs moet je helaas wachten tot jouw jas of tas als laatste overblijft. Een slimme tip: maak een foto van je bonnetje!

Dat is heel vervelend. Meld het bij ons via onze sociale media, het contactformulier of stuur een e-mail naar info@poldersmusicfestival.nl. Als we het item niet kunnen vinden, kunnen we helaas niets voor je doen. Het betreden van het terrein is op eigen risico en PMF kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal.

De verkoop van eten en drinken verloopt via munten.  Je kunt ze aanschaffen bij de muntenbalies. Hier kun je zowel met contant geld als met je pinpas betalen. 

Let op: de munten zijn alleen geldig voor de editie van da jaar. Als je naar huis gaat kan je ze bij de muntenbalies inwisselen voor geld. Na het festival is dit niet meer mogelijk.

Als je enthousiast bent en graag een handje wilt helpen bij PMF, kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wie weet zien we jou straks bij de op- en afbouw van het festival, achter de bar, bij de muntverkoop, de entree, de garderobe, sfeerbeheer, of zelfs in het bestuur! Alle hulp is welkom!

Tickets

Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via de officiële website van PMF of via onze officiële ticketprovider. Klik hier.

Heb je een weekendticket en kan je maar één dag heen? Geen probleem. Je kan het ticket delen met iemand die de andere dag wel heen kan. Let erop dat het ticket beide dagen gescand moet worden en maar één keer per dag gescand kan worden om je bandje voor die dag te ontvangen. Blijkt je ticket bij de entree al gescand te zijn? Helaas, dan kom je er niet in en zul je, indien mogelijk, een nieuw ticket moeten kopen.

Wat jammer dat je niet kunt gaan! Je kunt je ticket gerust doorverkopen aan iemand anders, want de naam op het ticket is niet bindend.

Geweldig dat je een ticket hebt weten te bemachtigen! Als je het officiële ticketbestand van de verkoper hebt ontvangen, kun je hiermee naar binnen. Zorg ervoor dat je het ticket van een betrouwbare bron koopt. Eenmaal gescand, geeft het ticket geen toegang meer en zul je, als dat nog kan, een nieuw ticket moeten kopen. PMF is niet aansprakelijk voor fraude of valse tickets.

Het kan zijn dat je per ongeluk een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven of dat je ticket in je spamfolder is beland. Controleer dit eerst. Als je het ticket nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via info@poldersmusicfestival.nl of ons contactformulier.

Oeps, dat kan gebeuren. Als je per ongeluk een ticket voor de verkeerde dag hebt gekocht, kan PMF helaas niets voor je doen. Omboeken is mogelijk door eerst een nieuw ticket te kopen en vervolgens het oude ticket exclusief fee’s te laten refunden. Neem hiervoor contact op met onze ticketprovider.

Absoluut, dat kan! Zorg ervoor dat de helderheid van je scherm maximaal is en dat de barcode of QR-code goed leesbaar is. Doe dit alvast in de rij, zodat je snel naar binnen kunt.

Natuurlijk mag je het ook ticket ook nog ouderwets uitprinten.

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar PMF? Stap dan uit op station Anna Paulowna. Vervolgens kun je daar een OV-fiets pakken of een taxi regelen. Vanaf daar is het nog maar 8 minuten met de auto en 10 minuutjes met de fiets.

Het festival vindt plaats op het sportterrein van Z.A.P. Direct naast het complex ligt een ruim parkeerterrein. Dit is een openbare parkeerplaats, dus parkeren is gratis, maar wel op eigen risico.

Wat sportief van je! Vlak voor de ingang hebben we een handbalveld omgetoverd tot ruime fietsenstalling. Wees je er wel van bewust dat dit op eigen risico is.