Privacybeleid

Jouw privacy staat voorop!

PMF is een tweedaags festival in de ZAP-hal in Breezand. In deze privacyverklaring leggen we uit hoe we persoonsgegevens verwerken.

Onze contactgegevens zijn:

Welke gegevens verwerken we?

We verwerken persoonsgegevens wanneer je gebruik maakt van onze diensten of wanneer je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we verwerken:

We verzamelen geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogd. We raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming. Als je denkt dat we zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op. Dan zullen we deze informatie verwijderen.

Waarom verwerken we gegevens?

We verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

We nemen geen beslissingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. We gebruiken wel computerprogramma’s en -systemen om onze dienstverlening uit te voeren.

Hoe lang blijven de gegevens bewaard?

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor we gegevens verzamelen. We hanteren hiervoor een bewaartermijn van 1 jaar.

Worden mijn gegevens verkocht?

We verkopen jouw gegevens niet aan derden. We verstrekken jouw gegevens alleen als dat nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij aan op een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gebruiken we cookies?

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken. Dit zijn kleine tekstbestanden die bij je eerste bezoek aan onze website worden opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Wij maken gebruik van functionele, analytische en tracking cookies om de website goed te laten werken, jouw voorkeursinstellingen te onthouden en de website te optimaliseren.

We gebruiken ook cookies van derden, zoals adverteerders en sociale media-bedrijven, om op maat gemaakte content en advertenties aan te bieden. We hebben je toestemming gevraagd voor het plaatsen van cookies toen je voor het eerst onze website bezocht. Als je je wilt afmelden voor cookies, kun je dit doen door de instellingen van je internetbrowser aan te passen.

Meer informatie over onze cookies kun je hier vinden.

Kan ik mijn persoonsgegevens beheren?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt ook je toestemming voor gegevensverwerking intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Als je dat wilt, kun je een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een andere organisatie te sturen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou om een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen.

Let op: maak in deze kopie de volgende gegevens zwart ter bescherming van je privacy:

Je kunt je verzoek sturen naar het e-mailadres bovenaan deze pagina. We reageren binnen vier weken op jouw verzoek.

Als je een klacht wilt indienen, kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens via deze link.

Worden mijn gegevens beveiligd?

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en treffen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te voorkomen.

Als je denkt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.