Emma Heesters

De singer-songwriter Emma Heesters blijft verrassen en dat zul je ook zien én horen tijdens het optreden. Haar dansbare covers zorgen er gegarandeerd voor dat de bezoekers de dansvloer op zullen gaan. Maar natuurlijk zingt ze ook haar eigen hits die regelmatig kippenvel bezorgen.

Wie kent de naam ‘Emma Heesters’ inmiddels nog niet? Waar ze op haar 18e op YouTube begon met het zingen van covers, heeft ze inmiddels miljoenen volgers van over de hele wereld! Niet alleen op YouTube, maar ook op Instagram.

De optredens van Emma Heesters in het succesvolle tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ zijn ook niet onopgemerkt gebleven. De release van het nummer ‘Pa Olvidarte’ met Rolf Sanchez leverde meer dan 50 miljoen streams, een #2 notering in de top 40 en een platinum plaat op. In 2021 blies ze 2,4 miljoen kijkers van ‘The Streamers’ omver, waar ze zelfs de titel ‘koningin van de avond’ voor gekregen heeft. Inmiddels heeft ze samengewerkt met veel bekende artiesten zoals Anouk, Kris Kross Amsterdam, Tino Martin en Ronnie Flex.